Over ons

Keijzer Auto is een kleinschalig familiebedrijf waar wij de klant nog bij naam kennen en service gewoon is. Doordat we centraal gevestigd zijn in de regio Amsterdam zijn we zeer goed bereikbaar en kunt u er altijd een leuk uitstapje aan vast plakken richting de Zaanse Schans, Amsterdam of Volendam.

Naast de IVECO bedrijfswagens die we presenteren via de website ivecospecialist.nl kunt u op deze website terecht voor personenwagens. Keijzer Auto is dé plek in Noord-Holland als het gaat om exclusieve Duitse & Italiaanse auto’s, of het nu gaat om compleet uitgeruste jonge occasions, of legendarische youngtimers. 

Na 20 jaar ervaring bij diverse autodealers van onder andere Alfa Romeo, Opel, Fiat en IVECO ben ik Pieter Keijzer voor mezelf begonnen. Na jarenlange ervaring in de autobranche weten wij inmiddels wat goed is en wat niet. Wij zoeken de pareltjes voor u uit. Wij gaan voor die afgeladen volle BMW in een exclusieve Individual uitvoering of een aparte Italiaanse schone. Niet voor kwantiteit maar kwaliteit. Met een dealernetwerk niet alleen in Nederland, maar ook in Duitsland en België vinden wij altijd de auto die bij u past.

Keijzer Auto – Liefde voor auto’s!